Product Category: Samo voće

Samo voće & ništa više

Fabrika Fruvite se nalazi u srcu smederevsko – gročanskog kraja, najpoznatijeg voćarskog kraja u našoj zemlji. Okružena je nepreglednim voćnjacima i vinogradima iz kojih, kada počne sezona, a to je već u maju, tek sazrelo voće brzo stiže do fabrike i prerađuje se još dok je sveže. Prerada traje do novembra kada sezonu zatvara kraljica naših sokova – Fruvita ceđene jabuke & ništa više.

Jabuke su posebne jer njihov sok dobijamo direktnim presovanjem zdravih plodova i tako isceđen sok, bez daljih obrada, pretačemo u boce Fruvita sokova. Ceđeni sok od jabuke ujedno je i osnova koja omogućuje da ne dodajemo vodu i u druge, kašaste ukuse – breskvu, kajsiju, višnju i krušku.

Na kraju, Fruvita sokovi se proizvode u aseptičnim uslovima, što omogućuje da se voćni sok samo kratko pasterizuje i pretoči u finalnu ambalažu bez upotrebe konzervansa. Zato je naša Fruvita SAMO VOĆE & NIŠTA VIŠE!

O izvanrednosti naše Fruvita Ceđene jabuke & ništa više govori i činjenica da je ocenjena najvišom ocenom na „Superior Taste Award“ takmičenju sa maksimalnom ocenom od tri zvezdice koja se dodeljuje samo proizvodima vrhunskog ukusa i kvaliteta.

Product Category: Samo voće

JABUKE LIMETE
& NIŠTA VIŠE

U svaku bocu od 0,75l iscedili smo sok od 6 jabuka I 1½ limete. U njemu nema dodate vode, šećera, konzervansa ili bilo kojih drugih aditiva.

DEKLARACIJA:

Voćni sok jabuke 97%, voćni sok limete 3%, antioksidans: l–askorbinska kiselina. Pasterizovano. Pre upotrebe promućkati. Čuvati na hladnom i tamnom mestu zaštićeno od zamrzavanja i direktne sunčeve svetlosti. Otvoren proizvod čuvati u frižideru i  upotrebiti u roku od dva dana. Najbolje upotrebiti do datuma označenog na vratu boce.

Jabuke Cvekle
& ništa više

U svaku bocu od 0,75l smo pretočili ceđeni sok od 4 sveže ubrane jabuke i sveže ceđeni sok od 4 cvekle. Nismo dodali vodu, šećer, konzervanse niti bilo koje druge aditive.

Jabuke Kupine
& ništa više

Prefinjene kupine bile su inspiracija za novi ukus ceđenih voćnih sokova Fruvita. U svaku bocu od 0,75l ovog soka, pretočeni su kaša od čak 55 kupina i sveže ceđeni sok od 6 jabuka iz voćnjaka Srbije. U njemu nema dodate vode, šećera, konzervansa ili bilo kojih drugih aditiva.

Deklaracija:

Mutni voćni sok jabuke 75%, kaša kupine (voćni sok kupine 15%), kaša jabuke (voćni sok jabuke 10%), antioksidans: l-askorbinska kiselina. Pasterizovano. Pre upotrebe promućkati. Čuvati na hladnom i tamnom mestu zaštićeno od zamrzavanja i direktne sunčeve svetlosti. Otvoren proizvod čuvati u frižideru i upotrebiti u roku od dva dana. Najbolje upotrebiti do datuma označenog na vratu boce.

Jabuke Višnje
& ništa više

U svaku bocu od 0,75l smo pretočili ceđeni sok od 6 sveže ubranih jabuka i kašu od 63 višnje. Nismo dodali vodu, šećer, konzervanse niti bilo koje druge aditive.

DEKLARACIJA:

Mutni voćni sok jabuke 55%, kaša višnje (voćni sok višnje 23%), kaša jabuke (voćni sok jabuke 22%), antiokidans: l-askorbinska kiselina. Pasterizovano. Pre upotrebe promućkati. Čuvati na hladnom i tamnom mestu zaštićeno od zamrzavanja i direktne sunčeve svetlosti. Otvoren proizvod čuvati u frižideru i upotrebiti u roku od dva dana. Najbolje upotrebiti do datuma označenog na vratu boce.

Jabuke Kruške
& ništa više

U svaku bocu od 0,75l smo pretočili ceđeni sok od 4 sveže ubranih jabuka i kašu od 3 kruške. Nismo dodali vodu, šećer, konzervanse niti bilo koje druge aditive.

DEKLARACIJA:

Mutni voćni sok jabuke 52%, kaša kruške (voćni sok kruške 48%), antioksidans: l-askorbinska kiselina. pasterizovano. pre upotrebe promućkati. čuvati na hladnom i tamnom mestu zaštićeno od zamrzavanja i direktne sunčeve svetlosti. otvoren proizvod čuvati u frižideru i upotrebiti u roku od dva dana. najbolje upotrebiti do datuma označenog na vratu boce.

Jabuke Kajsije
& ništa više

U svaku bocu od 0,75l smo pretočili ceđeni sok od 6 sveže ubranih jabuka i kašu od 11 kajsija. Nismo dodali vodu, šećer, konzervanse niti bilo koje druge aditive.

DEKLARACIJA:

Mutni voćni sok jabuke 63%, kaša kajsije (voćni sok kajsije 37%), antioksidans: l-askorbinska kiselina. Pasterizovano. Pre upotrebe promućkati. Čuvati na hladnom i tamnom mestu zaštićeno od zamrzavanja i direktne sunčeve svetlosti. Otvoren proizvod čuvati u frižideru i upotrebiti u roku od dva dana. Najbolje upotrebiti do datuma označenog na vratu boce.

Ceđene Jabuke
& ništa više

U svaku bocu smo pretočili ceđeni sok od 7 sveže ubranih jabuka. Nismo dodali vodu, šećer, konzervanse niti bilo koje druge aditive.  

Jabuke Breskve
& ništa više

U svaku bocu od 0,75l smo pretočili ceđeni sok od 5 sveže ubranih jabuka i kašu od 5 breskvi. Nismo dodali vodu, šećer, konzervanse niti bilo koje druge aditive.

DEKLARACIJA:

Mutni voćni sok jabuke 60%, kaša breskve (voćni sok breskve 40%), antioksidans: l-askorbinska kiselina. Pasterizovano. Pre upotrebe promućkati. Čuvati na hladnom i tamnom mestu zaštićeno od zamrzavanja i direktne sunčeve svetlosti. Otvoren proizvod čuvati u frižideru i upotrebiti u roku od dva dana. Najbolje upotrebiti do datuma označenog na vratu boce.