Product Category: Samo voće

Samo voće & ništa više

Fabrika Fruvite se nalazi u srcu smederevsko – gročanskog kraja, najpoznatijeg voćarskog kraja u našoj zemlji. Okružena je nepreglednim voćnjacima i vinogradima iz kojih, kada počne sezona, a to je već u maju, tek sazrelo voće brzo stiže do fabrike i prerađuje se još dok je sveže. Prerada traje do novembra kada sezonu zatvara kraljica naših sokova – Fruvita ceđene jabuke & ništa više.

Jabuke su posebne jer njihov sok dobijamo direktnim presovanjem zdravih plodova i tako isceđen sok, bez daljih obrada, pretačemo u boce Fruvita sokova. Ceđeni sok od jabuke ujedno je i osnova koja omogućuje da ne dodajemo vodu i u druge, kašaste ukuse – breskvu, kajsiju, višnju i krušku.

Na kraju, Fruvita sokovi se proizvode u aseptičnim uslovima, što omogućuje da se voćni sok samo kratko pasterizuje i pretoči u finalnu ambalažu bez upotrebe konzervansa. Zato je naša Fruvita SAMO VOĆE & NIŠTA VIŠE!

O izvanrednosti naše Fruvita Ceđene jabuke & ništa više govori i činjenica da je ocenjena najvišom ocenom na „Superior Taste Award“ takmičenju sa maksimalnom ocenom od tri zvezdice koja se dodeljuje samo proizvodima vrhunskog ukusa i kvaliteta.

Product Category: Samo voće

Jabuke Višnje
& ništa više

U svaku bocu smo pretočili ceđeni sok od 6 sveže ubranih jabuka i kašu od 63 višnje. Nismo dodali vodu, šećer, konzervanse niti bilo koje druge aditive.

Jabuke Kruške
& ništa više

U svaku bocu smo pretočili ceđeni sok od 4 sveže ubranih jabuka i kašu od 3 kruške. Nismo dodali vodu, šećer, konzervanse niti bilo koje druge aditive.

Jabuke Kajsije
& ništa više

U svaku bocu smo pretočili ceđeni sok od 6 sveže ubranih jabuka i kašu od 11 kajsija. Nismo dodali vodu, šećer, konzervanse niti bilo koje druge aditive.

Ceđene Jabuke
& ništa više

U svaku bocu smo pretočili ceđeni sok od 7 sveže ubranih jabuka. Nismo dodali vodu, šećer, konzervanse niti bilo koje druge aditive.

Jabuke Breskve
& ništa više

U svaku bocu smo pretočili ceđeni sok od 5 sveže ubranih jabuka i kašu od 5 breskvi. Nismo dodali vodu, šećer, konzervanse niti bilo koje druge aditive.

Jabuke Maline
& ništa više

Najlepše maline iz Srbije su bogato rodile ove godine, to nas je inispirisalo da ih pretočimo u novi ukus ceđenog soka Fruvita MALINE, JABUKE & NIŠTA VIŠE. U svaku bocu smo pretočili ceđeni sok od  6 sveže ubranih jabuka i kašu od 80 malina. Nismo dodali vodu, šećer, konzervanse niti bilo koje druge aditive. Potražite novi ukus Fruvita soka u Maxi, Shop&Go, Tempo objektima.